De Tandenbleek praktijk voor een witgebit in Alkmaar

Tandenbleek pakketten

Before and after

Waarom bleken bij EchtWit?

Bij EchtWit heb jij jouw eigen plek met tv en Netflix, zodat je heerlijk je eigen serie of film kan kijken tijdens de behandeling. 

Wij bleken met goede kwaliteit gel, onze unieke samenstelling zorgt ervoor dat jouw tanden EchtWit worden.

Doordat wij werken met een online reserveringssysteem is er vrijwel geen wachttijd en gaan wij meteen met jou van start.

De pakketten

Opfris beurt

2x 20 minuten bleken

€60,-
Meer dan een paar tinten lichter.

Basis

4x 20 minuten bleken

€120,-
Goed resultaat, uitermate geschikt voor de 1ste keer.

Super

6x 20 minuten bleken

€180,-
Topresultaat geschikt voor rokers en gele tanden + gratis polijsten!

EchtWit

8x 20 minuten bleken

€240,-
Voor mensen die de meest witte tanden willen + gratis polijsten!

Het aantal sessies die jij kiest worden achter elkaar gedaan op 1 dag.

Google Reviews

Hele goede ervaring! Hele vriendelijke mensen en je zit op een hele comfortabele stoel met een eigen tv. Als je wat meer privacy wil kan je een scherm tussen de stoelen laten zetten. De tijd vloog voorbij met een heel goed resultaat. Raad het iedereen aan😃👍!!!!
Corry Sijm
Super vriendelijk ontvangen. Ze meten eerst je kleur op en kijken dan samen met jou hoeveel sessies je nodig hebt om jouw gewenste resultaat te behalen. Tijdens de sessies kan je met een koptelefoon naar netflix kijken of zelfs via je telefoon iets aan zetten. Het resultaat is top! Ik ga zeker vaker heen.
Celine Wennis

Super resultaat dankzij de goeie service van Echt Wit. Warm welkom met vriendelijk personeel. Nette tandenbleek studio met comfortabele stoelen en ik kon tijdens mijn sessie lekker een serie kijken. AANRADER!

Jordan van der Raaij

Ik wil een gratis consult inplannen

Wil je weten of bleken schikt voor jouw tanden of heb je simpelweg geen idee welk pakket je zou moeten kiezen? Geen probleem, bel of app ons en kom langs voor een gratis consult. Wij kijken dan samen naar het beste pakket voor jou!